Velkommen til Voel.dk

26-07-2015/KK Hermed to dokumenter:
a) indsigelse mod besparelse på Voel-hallens personale.
b) efterspurgt opskrift på den klimavenlige wok-mad, der blev serveret ved invielsen af den nyanlagte Voel-skov.

BYFEST 2015 - se alt om aktiviteter og programmet for 20.-22. august her: http://www.voelbyfest.dk

13-06-2015/KK

Snarlig indvielse af ny by-skov. Kom. Tag børn og hund med! Det er lørdag d. 20. juni kl. 15. Se invitationen!

BEMÆRK: Lokalrådet søger nye medlemmer. Kontakt Harry på mail eller telefon (2156 7748, Skydsgaard@fiberpost.dk) eller bare kom til næste møde!

Lokalrådet mødes 8-10 gange årligt og fungerer som borgernes talerør i fht. kommunen. Vi modtager og formidler informationer til relevante parter og tager initiativ til lokale aktiviter. Man forpligter sig til så vidt muligt at deltage i møderne og agere ud fra formålet. Derudover er der ikke noget ansvar.
To medlemmer er trådt ud siden 1.1.2014 og et tredie medlem er på vej til at flytte, så der er plads til tre nye medlemmer. Velkommen. :-)

Der er nyt referat fra møde i Voel Lokalråd 10-06-15 HER.

L
okalrådets mødeplan for resten af 2015: 19/8, 23/9, 28/10 og 2/12. Møderne starter kl. 19 og er åbne for alle den første halve time. Vi mødes i Mødelokalet (Det tidligere "Voel Bibliotek"), Sorringvej 26 - Ved Hallen, med mindre andet er angivet fx. i tidligere referat eller i kalenderen.

Er du på Facebook, vil vi opfordre dig til at "synes godt om" Voel Lokalråd, og dermed få adgang til nyheder fra lokarådet - VOEL LOKALRÅD PÅ FACEBOOK

Nyhedsbrev fra Voel Lokalråd. Læs det seneste nyhedsbrev HER

Få tilsendt vores sjældne nyhedsbreve direkte. Tilmeld dig HER

Se Masterplanen, som Voel Lokalråd har udarbejdet sammen med Enviconcult og udbygget og revideret i samarbejde med Voel-borgere på møde i Voel Forsamlingshus i 2012:  MASTERPLAN. Masterplanen har fået stor anerkendelse i Silkeborg Kommune og bruges som inspirationskilde for adskillige lokalråd i landet.